Sport

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Toivottu ja odotettu ranskalainen VIP-ilta Helsingissä, Scandinavian Outdoor Oy:n myymälässä klo 16 – 20.00, torstaina 29.11.2018.
Paljon laatutuotteita erikoishinnoin, kuten mm. Aclima, Bridgedale, BUFF, CamelBak, Cocoon, Grangers, Light My Fire, Millet, Morakniv, Petzl, TSL Outdoor ja Ticket To The Moon.
Tule mukaan viettämään mukavaa iltaa kanssamme! #ystävämyynti #vip #laatumerkit #erikoistarjouksia
Ranskalainen ilta 2018 - somejakokuva

Kokonaan uusi Duo-sarja on korvannut tuotannosta poistuneen Ultra-sarjan mallit. Uuden Duo:n automaattinen FACE-to-FACE häikäisysuojatoiminto nostaa pimeässä toimimisen tehokkuuden ja silmäturvallisuuden aivan uudelle tasolle. Duo-versioita on 4 ja kaikki ovat vakiovoimakkuusvalaisimia tarjoten tasaisen kirkasta valaisua koko työskentelyn ajan: 

Duo S (1100 lumenia): http://www.vandernet.com/sport/tuote/E80CHR

Duo Z1 (ATEX Zone-1): http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/E80BHR

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) on astunut voimaan. Tietosuoja on tärkeä asia meille ja varmasti myös sinulle.

Rekisterimme tietosuojaseloste löytyy täältä: www.vandernet.com/rekisteriseloste

 

Lapsille suunniteltu otsavalaisin Petzl Tikkid on turvallinen käyttää silmäystävällisen valolähteen, lapsiturvallisen otsapannan ja ruuvilukittuvan paristokotelon ansiosta. Fosforoitu pimeässä hohtava suurikokoinen linssi helpottaa valaisimen löytämistä pimeässä ja tuo turvaa. Lapsiturvallisessa otsapannassa avaruusteema. Kaksi kirkkautta ja pehmeä vilkku. Hybrid Concept: Toimii sekä kolmella AAA -sormiparistolla (sis.) että ladattavalla Petzl Core -akulla (ostettavissa erikseen tuotekoodilla E99ACA).

Saatavilla kaksi väriä:

Maglite ML150LR LED käsivalaisimen toimitukset ovat alkaneet varastostamme.

Uutuudessa yhdistyvät markinoiden paras lämmönsiirtoteknologia, markkinoiden paras akkuteknologia, ohjelmoitavuus oman käyttötarpeeseen, pitkäikäisyys, alhaiset käyttökulut ja luonnollisesti kokoluokassaan huikea todellinen suorituskyky, jonka ansiosta käyttökelpoista valoa on tarjolla poikkeuksellisen pitkään.

Valon voimakkuus 52 555 Candelaa.

Valovirta 1082 lumenia.

Valon kantama 458 metriä.

Pikalataus 2,5 tunnissa.

Valaisimen takuu 10 vuotta.

 

Tutustu tarkemmin tuotekortilla: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/ML150LR-4019C

Tulevalla kaudella 2018 Vandernet on polkujuoksukiertue Trail Tourin nimikkokumppani uuden edustuksensa BUFF-brändin kanssa. Ensi vuonna kisattavalla BUFF Trail Tourilla Vandernet on läsnä kaikissa kisoissa ja tuo mukanaan kaikkiin kilpailuihin myös CamelBakin nesteytysratkaisut, Petzlin otsavalaisimet ja Bridgedalen sukat. Lisää aiheesta voi lukea trailrunning.fi-sivulta

Petzl Actik Core on pieni ja suorituskykyinen LED-otsavalaisin, joka toimii sekä USB-ladattavalla Petzl Core -akulla että paristoilla. Akun tilalle voi vaihtaa paristot ilman tarvetta erilliselle adapterille. 

Tutustu syksyn 2017 Petzl valaisinuutuuksiin ja koko kuluttajatuotteiden mallistoon. Reaktiiviset isestään säätyvät Nao+ ja Reactik+ Bluetoothotsavalaisimet sekä täysin uusi neljännen sukupolven Tikka valaisimen sarja Hybrid Concept ominaisuudella (voit käyttää valaisimia USB-ladattavalla li-ion akulla tai AAA paristoilla ilman tarvetta erilliselle adapterille) sekä Noctilight lyhytkuori tuovat runsaasti uutta alkavan syksyn pimeisiin. Lataa esite .pdf-muodossa alta.

Millet Ubic  40 -reppu on erittäin mukautuva ja sopii monenlaisille retkille ja vaelluksille. Ubic-reppu on suunniteltu yhdessä Chamonix Mountain Guides Companyn johtavien oppaiden kanssa, jotka testasivat tuotetta ja auttoivat optimoimaan repun ergonomiaa ja mukavuutta sekä kehittämään istuvuutta. Repun kapean muodon ansiosta käyttäjän kädet pääsevät liikkumaan vapaasti reippaammassakin etenemisessä. Repussa on monipuolinen Variloop™-kiinnitysjärjestelmä , minkä ansiosta repun ulkopuolelle voi kiinnittää monenlaisia varusteita.

Petzl Noctilight on näppärä kotelo, joka muuntaa pienet otsavalaisimet helposti lyhdyksi. Tämän lisäksi Noctilight toimii myös otsavalaisimen kuljetus- sekä säilytyskotelona ja suojaa valaisinta esimerkiksi kuralta tai naarmuuntumiselta.

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS