Sport

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Työtä tarjolla

Etsimme osaavaan joukkoomme markkinointikoordinaattoria

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat kotimaan markkinoinnin toimenpiteitä kokonaisvaltaisesti ja monikanavaisesti. Kehität luovia ja nykyaikaisia markkinoinnin ratkaisuja jälleenmyyjille sekä kuluttajille ja toteutat niitä. Saat todistetusti vietyä loppuun aloittamasi projektit ja osaat reagoida joustavasti toimenpiteidesi tuloksiin sekä asiakkaiden tarpeisiin.

Menestyäksesi tässä roolissa haluat jatkuvasti oppia uutta markkinoinnin trendeistä ja erilaisten teknologioiden mahdollisuuksista. Ajattelet asiakaslähtöisesti, olet kunnianhimoinen ja nautit korkealaatuisen sisällön tuottamisesta eri kanavissa. Urheilu-, retkeily- ja työsuojainmarkkinat ovat tuttuja.

Odotamme, että sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus markkinoinnista (B2C & B2B) ja olet vankka osaaja some-kanavien julkaisujen tuottamisessa, julkaisujärjestelmien päivittämisessä, online-mainonnassa, ja Adobe-ohjelmistojen (Illustrator & photoshop) käytössä sekä hakukoneoptimoinnissa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti tunnetuimpien brändin parissa sekä mahdollisuuden kehittää yrityksen markkinointia vahvasti edelleen.

Lisätiedot ja hakemukset 28.7. mennessä hashtag