Teollisuus

2 3 4 5

Järjestämme köysityöskentelyn treenitapahtuman 22.4

Järjestämme 22.4 klo 11-16 köysityöskentelyn treenitapahtuman koulutuskeskuksessamme Helsingin Vallilassa. Tapahtumaan on automaattisesti kutsuttu kaikki sisäpiiriin liittyneet henkilöt, jotka ovat liittyessään ruksanneet kiinnostuksen kohteekseen köysityöskentelyn.

Tapahtumassa treenailua voi tehdä itsenäisesti tai ryhmissä. Mukana on ammattilaisia, jotka opastavat tarvittaessa köysityöskentely- ja muita tekniikoita sekä ratkaisuja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua 19.4 mennessä Pasi Halmistolle (etunimi.sukunimi@vandernet.com). 

Tarkempi kuvaus tapahtumasta:

Köysityöskentelyn treenitapahtumat on tarkoitettu köysityöskentelijöille, pelastustyöntekijöille, teollisuustyöntekijöille sekä niille, jotka haluavat oppia köysityöskentelyn perusteita sekä nähdä ja kokeilla köysityöskentelyä. Treenitapahtuma on loistava tilaisuus vaihtaa ajatuksia eri toimialojen toimijoiden kesken sekä tutustua uusiin tuotteisiin, tekniikoihin ja ratkaisuihin. Tapahtumaan osallistujan ei siis tarvitse olla köysityöskentelyn ammattilainen, vaan pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää.
Jos sinulla on omat varusteet, niin ota ne mukaan, meilläkin on muutama setti lainata.

Petzl RopeTrip on seuraavan kerran Saksassa huhti-toukokuussa 2018, joten vielä on hyvää aikaa treenailla myös tätä tapahtumaa silmällä pitäen. Sisäpiiriläisenä saat lisätietoa tästäkin tapahtumasta ensimmäisenä.
Vuonna 2016 RopeTrip järjestettiin Salt Lake Cityssä, mukana oli 31 joukkuetta 17 eri maasta. Team Vandernetin sijoitus oli silloin 21.

Tästä videosta vähän fiiliksiä.

https://www.youtube.com/watch?v=7bqvMg8IbYc