Teollisuus

2 3 4 5

Tervetuloa köysitreenipäivään perjantaina 25.8!

Seuraava treenipäivä on perjantaina 25.8 klo. 14-18 Vandernet Oy:n putoamisvaarallisten alueiden koulutuskeskuksessa Helsingin Vallilassa Pälkäneentie 14. Treenailua voi tehdä sekä itsenäisesti että ryhmissä. Myös uusia tuotteitamme on mahdollisuus kokeilla. Mukana on alan ammattilaisia, jotka opastavat tarvittaessa köysityöskentely- ja muita tekniikoita sekä ratkaisuja. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumaan voi ilmoittautua sähköpostiin pasi.halmisto@vandernet.com. Tule ja ota kaverisikin mukaan rentoon treenipäivään!

Tarkempi kuvaus tapahtumasta:

Köysityöskentelyn treenitapahtumat on tarkoitettu köysityöskentelijöille, pelastustyöntekijöille, teollisuustyöntekijöille sekä niille, jotka haluavat oppia köysityöskentelyn perusteita sekä nähdä ja kokeilla köysityöskentelyä. Treenitapahtuma on loistava tilaisuus vaihtaa ajatuksia eri toimialojen toimijoiden kesken sekä tutustua uusiin tuotteisiin, tekniikoihin ja ratkaisuihin. Tapahtumaan osallistujan ei siis tarvitse olla köysityöskentelyn ammattilainen, vaan pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää.
Jos sinulla on omat varusteet, niin ota ne mukaan, meilläkin on muutama setti lainata. Treenaaminen tapahtumassa tapahtuu omalla vastuulla. 

Petzl RopeTrip 6-10.6.2018:

Yhteisissä köysitreeneissä voi ruveta treenamaan myös Petzl Rope Trip -kilpailua varten ja kasata oman tiimin valmiiksi. Seuraava Petzl RopeTrip järjestetään Saksan Duisburgissa 6.-10.6.2018.

Nyt on vielä hyvin aikaa treenailla ja kasata joukkueita.

Tässä vielä videota vuosien 2014 ja 2016 tapahtumista.
https://www.youtube.com/watch?v=cMKRohuHn_U  
https://www.youtube.com/watch?v=7bqvMg8IbYc