Teollisuus

2 3 4 5

Uudet reaktiiviset Petzl Reactik LED otsavalaisimet ovat saapuneet!

Petzl lanseeraa:

Jälleen jotain uutta: Reactik LED otsavalaisimet.

Jälleen ensimmäisenä: Bluetooth ominaisuudet otsavalaisimiin ja ilmainen sovellus reaaliaikaiseen valaisimen yhdistämiseen älypuhelimeesi tai tablettiisi!

Pienet USB ladattavat reaktiiviset Reactik mallit kuuluvat PERFORMANCE –sarjaan. Valaisimet soveltuvat monipuoliseen yleiskäyttöön ja mm. juoksuun. 

Reaktiivisuuden ansiosta valaisin säätyy koko ajan automaattisesti tarjoten aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan. Teknologia mahdollistaa erittäin suorituskykyisen valaisimen valmistamisen pieneksi, kevyeksi ja ergonomiseksi.

Malleja on kaksi:

Reactik (jossa reaktiivisuus säätää vain valon voimakkuutta) 

Reactik+ (jossa reaktiivisuus säätää sekä valokeilan muotoa että valon voimakkuutta) ja on markkinoiden ensimmäinen Bluetooth –otsavalaisin: Näet nyt ensimmäistä kertaa älypuhelimesta reaaliaikaisesti akun tarkan varaustilanteen, jolloin et koskaan jää pulaan tyhjenevän akun takia, ja valaisimen voi säätää käytön aikana reaaliaikaisesti yhdellä sormen liikkeellä puhelimen näytöstä tarjoamaan mm. halutun suorituskyvyn ja paloajan. Sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on myös mm. hätämorsetustoiminto. Perinteinenkin käyttö toki onnistuu.

Tutustu tarkemmin ja katso jälleenmyyjät nettisivujemme kustakin osiosta (Sport, Teollisuus, Tactical, Liikelahjat) Reactik tuotekorteilta. Esim kuluttaja-.asiakkaille: http://www.vandernet.com/sport/tuote/E95HMI (liikkeet ilmestyvät kunkin Reactik valaisimen tutoekortin karttaan sitä mukaa kun tuotteita on toimitettu myymälöihin)