Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Grangers muistuttaa – kevät on untuvien huollon aikaa

Kevät on hyvä aika huoltaa untuvavarusteet puhtaiksi ja kuohkeiksi. Grangersin vesipohjainen Down Wash -pesuaine pesee takit, makuupussit ym. untuvavarusteet säilyttäen untuvan luonnollisen öljypinnan. Down Wash -pesuaine palauttaa untuvan ilmansitomiskyvyn ja parantaa siten lämmöneristystä, antimikrobinen käsittely poistaa hajuja. Yhdestä 300 ml pullosta riittää 12 pesuun, entisen kuuden sijaan. Pesu untuvalle tarkoitetulla aineella ja ravistelu pesun jälkeen pitää untuvan kuohkeana pitkään.

Grangers kehitti v. 1947 ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen ja avasi siten tien ympäristöystävällisille suojausmenetelmille. Grangers valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille.  
Grangers korostaa, että varusteiden huoltaminen pidentää niiden käyttöikää ja on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin.  
Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista – OWP Ocean Waste Plastic. OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia. 
Grangersille myönnetty Bluesign® -merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Grangers-tuotteet valmistetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti omalla tehtaalla Isossa-Britanniassa. Tuotteita ei testata elämillä ja ne ovat PFC-vapaita.  
Grangers on ainoa valmistaja alallaan, joka täyttää näin korkeat ympäristöstandardit.  

Lisätiedot:
Vandernet Sport & Outdoor
Inka Mikkonen
inka@vandernet.com

Katso tuotetiedot ja jälleenmyyjät >