Sport

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

yhteistyökumppanit

Juho seikkailee ja kiipeilee Suomessa ja maailmalla Petzlin väreissä.

Juho Knuuttila (s.1995)

 

Kuka olen ja mitä teen:

Olen imatralaislähtöinen alppinisti, jonka vahvuudet ovat teknisessä alppimaastossa. Kaikki vuorilla liikkuminen on kuitenkin lähellä sydäntäni: pitkät kalliokiipeilyreitit, jääputoukset ja uutena aluevalloituksena suksilla laskeminen.

 

Tikkilistaani kuuluu mm. Alppien pohjoisseinätrilogia (Grandes Jorasses, Matterhorn, Eiger) ja iso määrä teknisiä alppireittejä Mont Blancin massiivilla. Portfoliosta löytyy iso liuta Alppien nelitonnisia ja kolme yli 7000 m korkeaa vuorta Keski-Aasiassa. Suomessa minut löytää helpoiten läheiseltä sportti- tai mixtakalliolta.

 

Tavoitteet:

Tulevien vuosien tavoitteenani on keskittyä toistamaan haastavia alppireittejä Alpeilla, Alaskassa ja Patagoniassa. Katse on suunnattu myös tiukasti uusien reittien avaamiseen maailman isoilla vuorilla.

 

Pyrin kehittymään jatkuvasti kiipeilijänä, jotta vuorilla liikkuminen olisi mahdollisimman sulavaa ja turvallista. Kiinnostus ja visio kiipeilystä on pikku hiljaa muuttunut vuorikävelystä entistä jyrkempien ja isompien seinien suuntaan. Tämä vaatii kehittymistä jokaisella kiipeilyn osa-alueella. Myös vuoristo-oppaan ammatti houkuttelee tulevaisuudessa.

 

http://www.juhoknuuttila.com/

https://www.facebook.com/alpinistjuhoknuuttila/

https://www.instagram.com/juhoknuuttila/?hl=fi

 

Ukko valloittaa maailmaa pyörällä CamelBakin siivittämänä.

Ukko Peltonen (s. 1998)

 

Kuka olet, mitä teet:

Olen Mikkelistä kotoisin, nykyään Nokialla asusteleva 18-vuotias maastopyöräilijä. Treenaan tavoitteellisesti kohti maailman huippua maastopyöräilyssä, mutta tykkään liikkua monipuolisesti ja erityisesti laskettelu on lähellä sydäntäni. Nautin luonnossa liikkumisesta, sen rauhallisuuden sekä kauneuden johdosta.

 

Tavoitteet:

Suurimmat tavoitteeni ensi kaudelle on jatkaa omaa kehitystä ja kilpailla mahdollisimman paljon ulkomailla sekä saavuttaa menestystä kansainvälisissä kilpailuissa ja olla Suomen mestari. Seuraavan 3 kauden aikana tavoittelen pääsyä junioreiden EM- ja MM-kisoihin. Unelmani on olla menestyvä pyöräilijä, joka pystyy määrätietoisesti tavoittelemaan maailman huippua ja menestymään kansainvälisissä kisoissa.

 

https://www.ukkopeltonen.com

https://www.facebook.com/peltosenukko

https://www.instagram.com/peltosenukko

https://www.youtube.com/channel/UCQaJ-nvQLbRrKO53MYOCbUQ

 

Milja seikkailee lähellä ja kaukana. Mukaan reissuille pääsevät usein esimerkiksi Petzl, CamelBak, Morakniv ja Bridgedale.

Milja Fromholtz (s. 1984)

 

Kuka olet, mitä teet:

Olen lumeen rakastunut seikkailu- ja vapaalaskubloggari. Kirjoitan siitä, mikä seikkailuissani innostaa, jännittää, pelottaa ja koukuttaa. Lähimpänä sydäntäni ovat lumi, vapaalasku, metsä, kiipeily ja vaeltaminen. Parhaat unet nukun riippumatossa ja lempiruokani on mikä tahansa retkikeittimellä valmistettu. Elämä sujuu yleensä parhaiten pipo päässä, ja kaikista vaikeinta on hiihtää hitaasti.

 

Tavoitteet: 

Hiihtää kauemmas, kiivetä korkeammalle, laskea lujempaa. Lumihangessa, paukkuvassa pakkasessa ja vuorien huipulla elämä maistuu väkevimmältä, juuri minun makuuni.

 

http://www.facebook.com/piposilmilla

https://www.instagram.com/milja.maaret/

https://www.piposilmilla.fi

https://twitter.com/miljamaaret

 

 

 

Uintivarustevalmistaja arena on Uimaliiton pääyhteistyökumppanina seuraavan olympiadin, eli vuoden 2020 Tokion olympialaisiin asti.

 

Uintivarustevalmistaja arena on Uimaliiton pääyhteistyökumppanina.

www.uimaliitto.fi

www.facebook.com/uimaliitto

www.instagram.com/uimaliitto

 

arena on usean suomalaisen huippu-uimarin henkilökohtainen sponsori

 

Ari-Pekka Liukkonen

Eetu Piiroinen

Jenna Laukkanen

Johanna Silventoinen

Lotta Upanne

Matti Mattson

Mimosa Jallow

Moona Koski

Noora Laukkanen

 

Vandernet ei yhteistyön kautta hae näkyvyyttä itse yritykselle, vaan yhteistyöt koskevat aina jotain Vandernetin edustamista brändeistä.