Tactical

CT - CLIMBING TECHNOLOGY SUOMEN MAAHANTUONTI ON SIIRTYNYT VANDERNET OY:LLE

CT - Climbing Technology Suomen maahantuonti on siirtynyt Vandernet Oy:lle, ja ensimmäinen erä tuotteita on saapunut varastoomme.
 
Pyrimme siihen että ydintuotteet ovat saatavissa 1-2 vuorokauden toimitusajalla henkilösuojainjälleenmyyjiltä.
 
Uusi CT 2020 Professional kuvasto on julkaistu! Voit ladata sen tuotekortilta:
 
Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden jälleenmyyjien kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen. Tarjoamme CT, Beal ja Ikar putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien järjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla, sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen:
 
Italialainen CT on Euroopan johtava putoamissuojaukseen ja kiipeilyyn metallituotteita itse valmistava yritys.
Ranskalainen Beal on maailman suurin työ- ja kiipeilyköysivalmistaja.
Saksalainen Ikar on markkinajohtaja sisäänkelautuvissa turvatarraimissa, automaattisissa laskeutumislaitteissa, kolmijaloissa, pelastusvinsseissä ja ankkurivarsissa.
 
Kaikki aitoja alkuperäisvalmistajia, ja kaikkien valikoimista löytyy myös lukuisia muita tuoteryhmiä. Yhdessä nämä tuotemerkit tarjoavat alan parhaat kokonaisratkaisut tehokkaampaan toimimiseen korkealla.
 
Tutustu tuotteisiin Tuotteet-osiossa.
 
CT ja Beal kotisivut:
 
Lisätietona:
- CT kaikkien kuitutuotteiden maksimielinikä on 12 vuotta (=2 v varastointia + 10 v käyttöä). Tämän ansiosta saatte käytännössä aina täydet 10 vuotta maksimielinikää ottaessanne juuri hankitun tuotteen käyttöön, eikä aika ole vähentynyt, kuten useimmilla valmistajilla.
- CT:n tärkein 2020 uutuus - Finch+ säädettävät kahvalliset liitosköydet on avattu näkyviin. Kuvat ja perustiedot löydät myös CT kuvastosta s.78-79 (.pdf sivut 80-81). Tämä tuote korvaa valikoimassa kaikki Petzl Grillon liitosköydet.