Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Tiedote: Mennään metsään – lumiseen metsään!

Lumikenkäily sopii kaikille

Lumikengillä pääsee omille poluille niin vapaa-ajalla kuin työtehtävissäkin – paikkoihin, joihin ei kävellen tai edes suksilla pääsisi. Lumikenkien lisäksi tarvitaan tavalliset ulkoiluvaatteet ja tukevapohjaiset kengät, joihin lumikengät voi kiinnittää. Vaativampaan vaellukseen voi lisätä sauvat sekä säärystimet. Tietenkin vielä eväät mukaan reppuun, niin talvinen seikkailu maistuu kaikenikäisille.  

Lumikenkien valinta

Lumikenkien valinnassa on tärkeää huomioida: kantavuus käyttäjän painon mukaan, siteiden helppokäyttöisyys sekä olosuhteet, joissa liikutaan, esim. jäälle tarvitaan luistonestoraudat ja pehmeään hankeen kooltaan suuremmat lumikengät. Jos etsitään ergonomiaa pitkille vaelluksille kannattaa valita lumikengät, joilla askellus on mahdollisimman luontevaa.

TSL – se tiimalasin muotoinen lumikenkä

Lumikenkävalmistaja TSL on kehittänyt lumessa liikkumisen omalle tasolleen, tasolle joka ei uppoa syvälle hankeen. Tiimalasin muotoisen rungon lisäksi plakkarissa on yli 60 patenttia, kuten suuresta yhdellä kädellä kierrettävästä BOA-ruuvista kokonaisuutena säätyvä Instinct-side. 

Kaikki TSL-lumikengät ovat korjattavissa ja tarvittaessa osat voi vaihtaa. Varaosia on saatavissa vähintään viiden vuoden ajan, eipä 20 vuotta vanhojen lumikenkien korjauskaan ole poikkeuksellista! Rungot valmistetaan omalla ruiskupuristetehtaalla Ranskassa. Tuotannossa yli jäänyt muovi kierrätetään ja kestävä kehitys otetaan huomioon kaikilla osa-alueilla, jotta saisimme nauttia lumisista talvista ja lumikenkäilystä tulevaisuudessakin. 
 
Katso lisätiedot ja jälleenmyyjät >

Kysy lisää:
Antti Blåfield
Vandernet Oy
antti@vandernet.com