Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Apex Pro Run Vest juoksuliivi-uutuus kilpapolkujuoksijoille ja ultraharrastajille. Liivissä on paljon tilaa tavaroille ja silti kevyt kokonaispaino. Syksyn 2023 UTMB-ultramaratoneilla Apex Pro on ollut jo kovassa käytössä ja palkintosijoillekin päästy kiitettävästi.
Ensi kertaa juoksuliiviin on asennettu paikannin. Recco-turvajärjestelmän tutkasignaali opastaa avun paikalle eksymis- ja lumivyörytapauksissa. Myös turvapilli ja heijastimet lisäävät turvallisuutta.

Lumikenkäily sopii kaikille

Lumikengillä pääsee omille poluille niin vapaa-ajalla kuin työtehtävissäkin – paikkoihin, joihin ei kävellen tai edes suksilla pääsisi. Lumikenkien lisäksi tarvitaan tavalliset ulkoiluvaatteet ja tukevapohjaiset kengät, joihin lumikengät voi kiinnittää. Vaativampaan vaellukseen voi lisätä sauvat sekä säärystimet. Tietenkin vielä eväät mukaan reppuun, niin talvinen seikkailu maistuu kaikenikäisille.  

MiniMax-pyöravalaisin - Mini koko! Maxi teho!

Lupinen uusi SL Minimax AF on alumiinirunkoinen, pieni ja tehokas pyörävalaisin maantiepyöräilyyn.
Valoanturi tarkkailee koko ajan ympäristön valo-olosuhteita ja vaihtaa automaattisesti huomiovaloista kirkkaampiin lähivaloihin.
Vaihto lähivaloista kaukovaloihin tehdään manuaalisesti kaukosäätimellä. 
Kaukovalo valaisee jopa 260 metriin, tinkimättä kuitenkaan lähi- ja sivuvalaistuksesta, siksi MiniMax on sopiva myös poluille ja nopeille laskuille.

Bridgedale-polkujuoksusukat nyt myös kylmiin keleihin

Midweight Trail Run -sukissa on käytetty paksumpaa neulosta, joka antaa pehmeyttä askeliin. Merinovillasekoite lämmittää ja siirtää kosteutta iholta. Sukkien pidempi varsi ei päästä viimaa puraisemaan nilkoista. Shock zones -neulokset tuovat pehmeyttä nilkkaan, akillesjänteeseen sekä muihin helposti hankautuviin kohtiin.

Den nyaste Ticket To The Moon hängmattan har en speciell ficka för liggunderlag för att vila gott och mysigt. 

I fickan ryms det ett 70 x 200 cm liggunderlag som kan vara t.om. 5 cm tjock.
Fickan kan stängas med ett spänne för att hålla liggunderlaget på sin plats.
Hängmattan är av fallskärmstyg som är extremt hållbart och bekvämt att sova i med att det inte belastar din kropp. Förutom hängmattan kommer Mat Hammock Original med S-krok och påse för tillbehör. Trävänliga upphängningsrep rekommenderas; såsom TTTM Moon Strap.

Light My Firen Outdoor MealKit -retkiruokailusetti on nyt entistä monipuolisempi. Mukana on kaikki mitä ruuan kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun tarvitset. Aterian nauttiminen reissussa, retkellä luonnossa tai kaupungissa onnistuu kätevästi. 
Kaikki osat pakkautuvat pieneen kokoon näppärästi sisäkkäin. Astiat ovat kevyttä ja kestävää biopohjaista muovia, jolla on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifikaatit.  
Astiaston pyöristetyt muodot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja sopivat lastenkin käteen. Valittavana paljon luontoon sointuvia värejä.

Uusi Elemento-pyöräilykypärä on italialaisen kypärävalmistaja KASKin kirkkain kruunu! Elementossa yhdistyvät harvinaisesti kaikki premium-tason elementit – turvallisuus, aerodynamiikka ja ilmanvaihto.

Kypärän kuori on kevyttä ja kestävää Fluid Carbon 12 -komposiittia. Sisuksen kennomainen Multipod-rakenne tuntuu miellyttävältä päässä ja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Multipod on KASKin kehittämä 3D-teknologia, joka mahdollistaa myös keveyden ja sopivan ilmanvaihdon.

Ticket To The Moonin uutuusriippumatossa on tasku makuualustalle.
Mat Hammock Originalin taskuun mahtuu 70 x 200 cm kokoinen makuualusta. Paksuutta alustalla voi olla jopa 5 cm, näin pehmeyttä riittää retkelläkin nukkuessa. Taskun saa kiinni klipsillä, jotta alusta pysyy paikallaan.
Riippumatto on korkealaatuista laskuvarjonailonia, joten lepo ja uni on täysipainoista ilman kehoon kohdistuvia painepisteitä. 

Kevyesti retkituoli! Helinoxin uutuus Chair Zero -retkituoli painaa vain 490 g. Pakkaus tuo lisäpainoa taakkaan vain 20 grammaa, joten tuoli kulkee ultrakevyesti mukana retkillä. Pysähdyksistä nauttiminen mukavasti tuolissa istuen palauttaa voimat nopeasti.
Tuolin runkoputket ja jalat ovat ruostumatonta alumiinia. Istuimen kangas on repeämätöntä polyesteria. Niinpä hentorakenteinen tuoli kestää jopa 120 kiloisen levähtäjän. Chair Zero -tuolista on saatavana myös suurempi versio. L-kokoisessa tuolissa on leveämpi istuin ja korkeampi selkänoja, se kestää painoa jopa 145 kg.

Nova-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti polkujuoksuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta lasit asettuvat kasvoille tiiviisti ja pysyvät päässä ilman, että niiden asentoa tarvitsee korjailla. Active Airflow -ilmanvaihtojärjestelmä vähentää huurtumista. Lasit ovat erityisen kevyet, vain 21 grammaa, joten niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja kerrallaan.

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS