Sport

Arena Buff Kask Koo Grangers Aclima Camelbak Jetboil

Light My Firen Outdoor MealKit -retkiruokailusetti on nyt entistä monipuolisempi. Mukana on kaikki mitä ruuan kuljettamiseen, valmisteluun ja ruokailuun tarvitset. Aterian nauttiminen reissussa, retkellä luonnossa tai kaupungissa onnistuu kätevästi. 
Kaikki osat pakkautuvat pieneen kokoon näppärästi sisäkkäin. Astiat ovat kevyttä ja kestävää biopohjaista muovia, jolla on Bonsucro-, ISCC- ja PEFC-sertifikaatit.  
Astiaston pyöristetyt muodot ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja sopivat lastenkin käteen. Valittavana paljon luontoon sointuvia värejä.

Uusi Elemento-pyöräilykypärä on italialaisen kypärävalmistaja KASKin kirkkain kruunu! Elementossa yhdistyvät harvinaisesti kaikki premium-tason elementit – turvallisuus, aerodynamiikka ja ilmanvaihto.

Kypärän kuori on kevyttä ja kestävää Fluid Carbon 12 -komposiittia. Sisuksen kennomainen Multipod-rakenne tuntuu miellyttävältä päässä ja vaimentaa iskuja tehokkaasti. Multipod on KASKin kehittämä 3D-teknologia, joka mahdollistaa myös keveyden ja sopivan ilmanvaihdon.

Ticket To The Moonin uutuusriippumatossa on tasku makuualustalle.
Mat Hammock Originalin taskuun mahtuu 70 x 200 cm kokoinen makuualusta. Paksuutta alustalla voi olla jopa 5 cm, näin pehmeyttä riittää retkelläkin nukkuessa. Taskun saa kiinni klipsillä, jotta alusta pysyy paikallaan.
Riippumatto on korkealaatuista laskuvarjonailonia, joten lepo ja uni on täysipainoista ilman kehoon kohdistuvia painepisteitä. 

Kevyesti retkituoli! Helinoxin uutuus Chair Zero -retkituoli painaa vain 490 g. Pakkaus tuo lisäpainoa taakkaan vain 20 grammaa, joten tuoli kulkee ultrakevyesti mukana retkillä. Pysähdyksistä nauttiminen mukavasti tuolissa istuen palauttaa voimat nopeasti.
Tuolin runkoputket ja jalat ovat ruostumatonta alumiinia. Istuimen kangas on repeämätöntä polyesteria. Niinpä hentorakenteinen tuoli kestää jopa 120 kiloisen levähtäjän. Chair Zero -tuolista on saatavana myös suurempi versio. L-kokoisessa tuolissa on leveämpi istuin ja korkeampi selkänoja, se kestää painoa jopa 145 kg.

Nova-aurinkolasit on suunniteltu erityisesti polkujuoksuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta lasit asettuvat kasvoille tiiviisti ja pysyvät päässä ilman, että niiden asentoa tarvitsee korjailla. Active Airflow -ilmanvaihtojärjestelmä vähentää huurtumista. Lasit ovat erityisen kevyet, vain 21 grammaa, joten niitä on mukava käyttää pidempiäkin aikoja kerrallaan.

Kevät on hyvä aika huoltaa untuvavarusteet puhtaiksi ja kuohkeiksi. Grangersin vesipohjainen Down Wash -pesuaine pesee takit, makuupussit ym. untuvavarusteet säilyttäen untuvan luonnollisen öljypinnan. Down Wash -pesuaine palauttaa untuvan ilmansitomiskyvyn ja parantaa siten lämmöneristystä, antimikrobinen käsittely poistaa hajuja. Yhdestä 300 ml pullosta riittää 12 pesuun, entisen kuuden sijaan. Pesu untuvalle tarkoitetulla aineella ja ravistelu pesun jälkeen pitää untuvan kuohkeana pitkään.

Kura ei pilaa ulkoiluvarusteita, kun niistä pitää huolta. Pesemällä ja kyllästämällä takit, housut ja kengät voi palauttaa niiden alkuperäisen vedenhylkivyyden ja käyttömukavuuden.
Tekstiilien kyllästevalmistaja Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin.

Arena Air-Bold Swipe -uimalasit ovat ensimmäiset kuntouimareille tarkoitetut uimalasit, joissa on huurtumaton Swipe-pinnoite. Huurtumattomuuskäsittely aktivoituu, kun lasien sisäpintaa pyyhkäistään peukalolla. Swipe Antifog -käsittely pitää lasit  huurtumattomina 10 kertaa pidempään kuin perinteiset pinnoitteet.

Lupinen uutuus SL Mono -pyörävalaisin kaupunkikäyttöön.

Lupinen syysuutuus pyörävalaisinten sarjaan on kaupunki- ja taajamakäyttöön suunniteltu SL Mono. Valokeila on rajattu niin ettei se häikäise vastaantulijoita. 

Kansallinen Bollé Safety "PLATINUM - Ei Huurru!" -kampanja suojalaseille on alkanut, ja Tactical / BSSI -malliston puolelta löytyy sekä sankamalleja että naamiomalleja PLATINUMilla: 

Sankamallit: Assault aurinkolasit smoke (ASSAPSF); Sentinel aurinkolasit CSP (SENTICSP), Sentinel aurinkolasit smoke (SENTIPSF), Swat aurinkolasit smoke (SWATPSF)

Pakkaukset: Gunfire Kit suojalasipakkaus (GUNFIREKIT), Combat Kit suojalasipkt musta (COMBKITN), Combat Kit suojalasipkt tan (COMBKITS)

Naamiomallit: X1000 suojamaski musta kirkas (X1NSTDI), X810 suojamaski musta kirkas (X810NPSI), X810 suojamaski tan kirkas (X810SPSI)

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS