Sport

1 2 3 4 6 7

Kansallinen Bollé Safety "PLATINUM - Ei Huurru!" -kampanja suojalaseille on alkanut, ja Tactical / BSSI -malliston puolelta löytyy sekä sankamalleja että naamiomalleja PLATINUMilla: 

Sankamallit: Assault aurinkolasit smoke (ASSAPSF); Sentinel aurinkolasit CSP (SENTICSP), Sentinel aurinkolasit smoke (SENTIPSF), Swat aurinkolasit smoke (SWATPSF)

Pakkaukset: Gunfire Kit suojalasipakkaus (GUNFIREKIT), Combat Kit suojalasipkt musta (COMBKITN), Combat Kit suojalasipkt tan (COMBKITS)

Naamiomallit: X1000 suojamaski musta kirkas (X1NSTDI), X810 suojamaski musta kirkas (X810NPSI), X810 suojamaski tan kirkas (X810SPSI)

Lupinen uutuus SL Nano -pyörävalaisin on suunnniteltu katu- ja maantiepyöräilyyn.

Ruokavirasto tiedottaa, että bambukuitua sisältävistä muoviastioista siirtyy terveydelle haitallisia kemikaaleja elintarvikkeisiin. Maahantuomamme Light My Fire -biomuoviastiat eivät sisällä bambukuitua ja ovat siten turvallisia käyttää. Light My Fire -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen nollapäästötehtaassa Ruotsin itärannikolla, Västervikissä. 
 
 

Buff-Camelbak-tiimistämme tuttu Eetu Nordman loisti 26 kilometrin Extreme-sarjassa voittoajalla 1.55.49.

Lue Eetun kommentit juoksusta >

Ari-Pekka Liukkonen on Euroopan mestari!
AP ja Arena ovat kulkeneet pitkän matkan yhdessä ja voimme sanoa, että kulta meni aidolle taistelijalle. Onnea myös tuleviin koitoksiin!

 

AP

Sukkaspesialisti Bridgedale kyseli kymmeniltä polkujuoksua rakastavilta testiryhmäläisiltä millainen hyvän polkujuoksusukan pitäisi olla. Kaivattiin kunnon resoria, tukea nilkkaan, hengittävyyttä, kunnolla tilaa ja pehmeyttä varpaille. Ryhmä kokeili ja kommentoi, testikilometrejä kertyi satoja.
Parin vuoden yhteistyön jälkeen Bridgedale Trail Run Socks -polkujuoksusukat ovat nyt valmiina käyttöön.

BUFF-suodatinmaskit asettuvat tiiviisti kasvoille, näin ilma ei virtaa suodattimen ohi. Hengitysvastus on pieni, joten niitä on mukava käyttää vauhdikkaassakin menossa.
Suun ja nenän edessä on tasku kertakäyttöiselle suodattimelle. Lasten maskeissa myös suodattimet ovat pienempikokoisia kuin aikuisten. Värejä ja kuoseja löytyy jokaiseen makuun!

Suodatin-tuubihuivit nuorison suosiossa

Jetboil-retkikeittimet tunnetaan laadustaan ja keveydestään. Uusin ja kevyin Stash painaa kattiloineen kaikkineen 40 % vähemmän kuin aikaisemmin kevyin Jetboil-keitin. Ei pitäisi olla mahdollista, mutta niin vain on! Stash painaa pullean hamsterin verran - 201 grammaa. Itse keitin on titaania, eivätkä muutkaan osat paljoa paina.

Pyydämme suorittamaan ylimääräisen tarkastuksen Beal Birdie -varmistuslaitteille.
Tarkastuspyyntö koskee vain 2019 valmistettuja ensimmäisen sukupolven versioita.

Sarjanumerot: 05/19, 07/19, 08/19, 10/19, 11/19, 12/19

Katso lisää >

 
 

Lupine Penta on odotettu uutuus otsavalaisinmarkkinoilla. Saksassa valmistettu täysalumiininen pieni ja kevyt LED-otsavalaisin, jonka käyttö on helppoa myös käsineet kädessä. Penta-valaisinten optiikka on huippuluokkaa, valittavana kaksi eri värilämpötilan valaisinta käyttötarkoituksesta riippuen. Nopea USB-C-lataus onnistuu kännykän laturilla. Soveltuu vaativaan ammattikäyttöön ja vapaa-aikaan.

Sivut

Tilaa syöte Sport RSS