Teollisuus

2 3 4 5

Ladattava Piko tarjoaa sekä erittäin suorituskykyisen valaistuksen, että uudenlaisen lämpimänsävyisen erillisen leveän lähivalokeilan, joka tarjoaa myös erinomaisen värierottelun. 

Kohdevalon valovirta ANSI FL1 standardin mukaisesti 1900 lumenia, ja akkuvaihtoehtoja niin niskassa kuin johdon päässäkin käytettäväksi Lupine -tyyliin lukuisia, kuten myös kypäräkiinnitysmahdollisuuksia. Voit myös valita mallin missä valaisun ohjaus tapahtuu Bluetooth kaukosäätimellä (valitse silloin Piko R-sarjalainen). Pitkille perinteille uskollisesti ja käyttäjien toiveet huomioiden kaikki aiempina vuosina Lupine valaisimiin hankkimasi akut sopivat myös uuteen Piko -valaisimeen. Myös väri- ja hajavalolinssejä ym. varusteita on saatavilla runsaasti, ja onnistuupa lisävarusteadapterin avulla myös mm. Lupine akun muuntaminen monikäyttöiseksi virtapankiksikin muihin käyttötarpeisiin.

Saatavissa heti toimitukseen. Tutustu tuotekortilla: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/i4150-202

 

Petzl on julkaissut 10.9.2019 takaisinkutsun Duo Z1 ATEX otsavalaisimen akuista. Takaisinkutsu koskee jokaista Suomen markkinoille myytyä Duo Z1 ATEX otsavalaisinta, valmistajan tuotekoodi E80BHR (EAN 3342540105836). 

Tuotteiden käyttö lopetettava ja vähintään akut palautettava maahantuojalle yhteystietojen kera osoitteeseen: Vandernet Oy / Huolto Pälkäneentie 14 00510 HELSINKI. Pakkauksen päälle Postin asiakaspalautusnumero 604594 niin vastaamme postikuluista.

Yhtään onnettomuutta ei ole tiedossa, ja tämä on Petzlin vapaaehtoinen takaisinkutsu ennaltaehkäisevänä varotoimenpiteenä. 

Toimintavaihtoehtoja on kolme: 

#1: Takaisinkutsua koskeva pelkkä akku palautetaan suoraan maahantuojalle palautusosoitteen kera, ja tilalle toimitetaan uusi akku 2020 puolella. 

TAI:

#2: Valaisin kokonaisuudessaan palautetaan suoraan maahantuojalle, ja toimitamme tilalle haluttuja Petzl tuotteita +20 % suuremmalla arvolla.

TAI:

 #3: Valaisin kokonaisuudessaan palautetaan jälleenmyyjälle, ja hyvitämme ostohinnan.

 Tässä lisää tietoa englanniksi:

 https://www.petzl.com/security/professional/recalls?language=en

 https://www.petzl.com/security/Rappel%20des%20batteries%20rechargeables%...

 

 Lisätietoja antaa: Tuotepäällikkö Pasi Blåfield pasi.blafield@vandernet.com puh. 040-701 8448

Ulkotyötä tekevä altistuu auringon haitalliselle UV-säteilylle, joka on vakava terveysriski. Alkuperäisvalmistajien tyylikkäät uutuudet, BUFF® Professional Coolnet UV+ -tuubipäähine ja Bollé Safety Ness+ -suojalasit smoke-tummennuksella, takaavat turvallisen työskentelyn auringossa. Niiden tekniikka on suunniteltu palvelemaan kuumassa ja kosteassa sekä nopeastikin vaihtelevissa olosuhteissa.

Jälleen paljon uusia ja mielenkiintoisia ammattilaisvarusteita työn tekemiseksi tehokkaammaksi, turvallisemmaksi ja  miellyttävämmäksi. 

UUTTA vuodelle 2019 mm.
- GVS hengityssuojaimet (Käyttövalmiina toimitettavat erittäin kevyet ja matalaprofiiliset mallit)
- BUFF Professional päähineet (Kierrätetyistä vesipulloista valmistettu mallisto UPF aurinkosuojalla)
- BOLLÈ SAFETY silmiensuojaimet (Uudet huurtumattomat ja naarmuuntumattomat PLATINUM-mallit)
- BEAL putoamissuojaus
- TSL lumikengät

Esite saatavana sekä painettuna että .pdf:nä ja suositushinnat ovat mukana nopeuttamassa päätöksentekoa. Pääsääntöisesti kaikki kuvaston tuotteet ovat saatavissa yhden vuorokauden toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Lukemisen iloa!

Työratkaisut 2019 kansikuva

Lataa uusi työkirja. Koko upeiden BUFF Professional työpäähineiden 150 tuotekoodin mallisto yksissä kansissa. Lisätietoa klikkaamalla otsikosta.

Bollé Safety työsuojalasien ja tarvikkeiden koko 2019 mallisto yksissä kansissa. Lue lisää klikkaamalla...

Tutustu uudenlaiseen kevyempään, matalaprofiilisempaan, tehokkaampaan ja ergonomisempaan hengityssuojaukseen. Lue lisää...

GVS kuvastokansi

Beal Professional työköysien ja muiden ammattikäyttöön suunniteltujen varusteiden kattava esite esittelee koko 2019 malliston yksissä kansissa. Runsaasti uutuuksia. Lue lisää...

Olemme Verkosto-messuilla Tampereella 23.-24.1.2019. Tervetuloa osastolle A326, jossa julkaisemme jälleen runsaasti uutta – muun muassa GVS-hengityssuojainuutuudet, Bollé Safety Ness+-suojalasit, riskienarviointityökalut silmiensuojaukseen, Beal-putoamissuojaus, vesitiiviit Bridgedale StormSock -sukat, täysin uusi Työratkaisut 2019 -taskupokkariesite ja paljon muuta. Nähdään messuilla! Lisätiedot: https://www.verkostomessut.fi/fi/

 

Petzl Duo ATEX -valaisimet soveltuvat räjähdysvaarallisissa tilaluokkien 1,21 (Duo Z1 ATEX) ja 2,22 (Duo Z2 ATEX LED) -ympäristöissä työskentelyyn. Kestävät erinomaisesti putoamisen, iskut ja ruhjoutumisen, vesitiiviitä -1 metriin ja pölytiiviitä (IP 67).

Sivut

Tilaa syöte Teollisuus RSS