Teollisuus

2 3 4 5

GVS on maailman johtavia mikrosuodattimien ja -laitteiden valmistajia. Italialaisen perheyrityksen valikoimaan kuuluvat teknologista edelläkävijyyttä edustavat tuotteet henkilösuojaukseen, terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. GVS valmistaa yli 2 miljardia tuotetta vuosittain, joka tekee siitä yhden alan suurimmista toimijoista.

Vandernet Oy:n maahantuontiin siirtyvät kaikki henkilösuojainyksikön alaisuudessa olevat tuotteet. Muutos astuu voimaan per heti. Henkilösuojainvalikoimaan kuuluvat puolinaamarimalliset hengityksensuojaimet (integroidulla silmiensuojaimella ja ilman), suodattavat hengityksensuojaimet, hengityssuojaintarvikkeet ja lyhytaikahaalarit. Hengityssuojaintehdas sijaitsee Iso-Britanniassa.

GVS Elipse A1P3 puolinaamari

Tarjoamme oheisen työkalun veloituksetta käyttöönne, jotta Työturvallisuuslain 10§ mukainen työtehtäväkohtainen riskienarviointi silmiensuojaukseen työkäytössä olisi helppoa toteuttaa, tiedottaa työntekijöille ja dokumentoida kuten laki vaatii. Lisää tietoa aiheesta: http://www.vandernet.com/riskienarviointi

Hyvä työnkeminen on oleellinen osa työn tehokkuutta ja mielekkyyttä. Näköaisti on aisteista suurin tiedonkerääjä littyen ympäröiviin työskentelyolosuhteisiin.

Työn ja näkemisen iloa! 

T. Vandernet työturvallisuustiimi - Bollé Safety maahantuonti

Kokonaan uusi Duo-sarja on korvannut tuotannosta poistuneen Ultra-sarjan mallit. Uuden Duo:n automaattinen FACE-to-FACE häikäisysuojatoiminto nostaa työtehokkuuden ja silmäturvallisuuden aivan uudelle tasolle. Duo-versioita on 4 ja kaikki ovat vakiovoimakkuusvalaisimia tarjoten tasaisen kirkasta valaisua koko työskentelyn ajan: 

Duo S (1100 lumenia): http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/E80CHR

Duo Z1 (ATEX Zone-1): http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/E80BHR

Duo Z1 5-pack (ATEX Zone-1 räkkilaturilla): http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/E80DHR

Duo Z2 (ATEX Zone-2 AA-paristokäyttöinen): http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/E80AHB

Samalla vara-akut ovat uudistuneet. Uuden Duo S:n vara-akut käyvät myös aiempiin Ultra, Ultra Rush ja Ultra Vario valaisimiin.

Katso jo tuotteita myyntiin ottaneet jälleenmyyjät kunkin tuotteen tuotekortilta. 

Petzl Duo S vakiovoimakkuusvalaisin FACE-to-FACE häikäisynsuojatoiminnolla

Olimme mukana EuroSafety 2018 -messuilla Tampereella, 11.-13.9.2018, osastolla A 850. Kiitos käynnistä!

Vandernet EuroSafety 2018 -messuilla

Uusi soveltamisohje selkeyttää reseptilinsseillä varustettujen suojalasien markkinoita oleellisesti. Ladattavissa alta. Kaikki Silmäasema-ketjun myymät Bollé Safety RX-malliston suojalasikehykset Essilor-linsseillä täyttävät uuden ohjeistuksen vaatimukset jo nyt.

Vandernet Oy:n maksullinen loppuasiakkaiden koulutustoiminta liittyen putoamisvaarallisilla alueilla työskentelyyn on siirretty kokonaisuudessaan Kärnä Oy:lle. Samalla kouluttaja Ari Piela on siirtynyt Kärnä Oy:n palvelukseen. Samat koulutuspalvelut ovat Kärnä Oy:n toimesta tarjolla kuin tähänkin asti, ja myös koulutusten tuotenumerot ja sähkönumerot pysyvät ennallaan. Myös Helsingin Vallilassa sijaitseva korkeanpaikantyöskentelyn koulutuskeskuksemme on hyödynnettävissä jatkossa kuten tähänkin asti.  Arin gsm numero 040-523 0970 pysyy ennallaan. Jatkossa voit lähettää tiedustelut ja toiveesi koulutusajankohdista uuteen sähköpostiosoitteeseen: ari.piela@karnaoy.fi.

Muistutuksena: Kärnä Oy hoitaa Suomessa myös Ikar turvatarrainten määräaikaistarkastukset & huollon.

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) on astunut voimaan. Tietosuoja on tärkeä asia meille ja varmasti myös sinulle.

Rekisterimme tietosuojaseloste löytyy täältä: www.vandernet.com/rekisteriseloste

 

Toimitukset ovat alkanaaet ja saatavilla heti varastostamme! Tilattavissa jälleenmyyjiltä tuotekoodilla A10SGA. Vihreän käyttäjiä mm. Kivi- ja betoniala, energia-ala, työsuojelupäällikkö, ensiapu, vesihuolto, uusi työntekijä yrityksessä ensimmäiset 3 kk, putkimies ja viherrakentaminen. Lisätiedot: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/A10SGA

Petzl Vertex ST työkypärä vihreä

Maglite ML150LR LED käsivalaisimen toimitukset ovat alkaneet varastostamme.

Uutuudessa yhdistyvät markinoiden paras lämmönsiirtoteknologia, markkinoiden paras akkuteknologia, ohjelmoitavuus oman käyttötarpeeseen, pitkäikäisyys, alhaiset käyttökulut ja luonnollisesti kokoluokassaan huikea todellinen suorituskyky, jonka ansiosta käyttökelpoista valoa on tarjolla poikkeuksellisen pitkään.

Valon voimakkuus 52 555 Candelaa.

Valovirta 1082 lumenia.

Valon kantama 458 metriä.

Pikalataus 2,5 tunnissa.

Valaisimen takuu 10 vuotta.

 

Tutustu tarkemmin tuotekortilla: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/ML150LR-4019C

Jälleen paljon uusia ja mielenkiintoisia ammattilaisvarusteita työn tekemiseksi tehokkaammaksi, turvallisemmaksi ja  miellyttävämmäksi. Tänä vuonna uusien Bollé Safey silmiensuojainten ja BUFF Professional työpäähineiden myötä myös tyylillä on oleellinen rooli - kattavien suojausluokitusten lisäksi. 

Esite saatavana sekä painettuna että .pdf:nä ja suositushinnat ovat mukana nopeuttamassa päätöksentekoa. Pääsääntöisesti kaikki kuvaston tuotteet ovat saatavissa yhden vuorokauden toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Lukemisen iloa!

Työratkaisut 2018 kansikuva

Sivut

Tilaa syöte Teollisuus RSS