Teollisuus

CT TeoKask1 TeoKask2

Suomenkielinen Suojainratkaisut 2020 on taskupokkari, jossa työsuojainratkaisut - putoamissuojaimet, silmien-, kuulo- ja hengityssuojaimet - kaikki samoissa kansissa. Lataa hinnoilla tai ilman.

Kaikki 160 Kask pään- silmien-, ja kuulosuojauksen tuotekoodia mitä valmistajalla on tuotannossa on juuri avattu näkyviin. Tutustu tuotteisiin Tuotteet-osiossa.
 
Italialainen vuonna 2004 perustettu Kask on verrattain nuori yritys, ja Euroopan nopeimmin kasvanut työkypäräbrändi viime vuodet.
Tuotteet erottuvat erityisesti keveyden, käyttömukavuuden ja lisävarusteyhdisteltävyyden puolesta erittäin positiivisesti, ja ne valmistetaan Italiassa.
 
Lopetamme Petzl maahantuonnin 31.12.2019, ja kaikki Petzl tuotteet poistuvat valikoimista. Uusille tuotekorteille on merkitty korvattavat Petzl tuotteet tuotekooditasolla seuraavasti:
 
- Työkypärät: Korvaava tuotemerkki Kask
- Putoamissuojaus: Korvaavat tuotemerkit CT, Beal ja Ikar
- Otsa- ja kypärävalaisimet: Korvaava tuotemerkki Lupine
 
Ja näiden kanssa huolehdimme että aina löytyy parhaat mahdolliset yhteensopivuudet, kun eri henkilösuojaimia käytetään samanaikaisesti, oli sitten kyse GVS hengityssuojainten, Sordin kuulosuojainten, Lupine valaisimien tai Bollé Safety silmiensuojaiten käytöstä samanaikaisesti keskenään ja työkypärien kanssa, tai putoamissuojainkokonaisuuteen integroidusta pelastusvalmiudesta, tai kiinteästi asennettavista putoamissuojainjärjestelmistä. Me tarjoamme kokonaisratkaisuja, ja pyrimme siihen että aina löytyy toimiva ja suuren käyttäjätyytyväisyyden kokonaisratkaisu.
 
Tämä upea edustusuudistus toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla Vandernet Oy:n pitkäaikaista Missiota, olla "Premium One Stop Supplier", yhden pysähdyksen kumppani, joka tarjoaa alan parhaat ratkaisut. Pyrimme samalla kaikilla toiminta-alueillamme tilanteeseen, missä pystymme aina vastaamaan KYLLÄ, kun haetaan kokonaisuutena toimivia henkilösoujainratkaisuja,
CT - Climbing Technology Suomen maahantuonti on siirtynyt Vandernet Oy:lle, ja ensimmäinen erä tuotteita on saapunut varastoomme.
 
Pyrimme siihen että ydintuotteet ovat saatavissa 1-2 vuorokauden toimitusajalla henkilösuojainjälleenmyyjiltä.
 
Uusi CT 2020 Professional kuvasto on julkaistu! Voit ladata sen tuotekortilta:
 
Tavoitteemme on yhdessä suojaimiin erikoistuneiden jälleenmyyjien kanssa tarjota täydellinen yhden pysähdyksen kumppanuus putoamisvaarallisilla alueilla toimimiseen. Tarjoamme CT, Beal ja Ikar putoamissuojainten sekä kiinteästi asennettavien järjestelmien yhdistelmällä kokonaisuudet, jotka ottavat huomioon tarpeenne aina riskienarvioinnista kokonaisvaltaiseen putoamissuojaukseen pelastussuunnitelmaa myöten. Ratkaisut kattavat myös pelastusalan tarpeet korkealla, sekä ahtaissa ja vaikeapääsyisissä paikoissa toimimiseen:
 
Italialainen CT on Euroopan johtava putoamissuojaukseen ja kiipeilyyn metallituotteita itse valmistava yritys.
Ranskalainen Beal on maailman suurin työ- ja kiipeilyköysivalmistaja.
Saksalainen Ikar on markkinajohtaja sisäänkelautuvissa turvatarraimissa, automaattisissa laskeutumislaitteissa, kolmijaloissa, pelastusvinsseissä ja ankkurivarsissa.
 
Kaikki aitoja alkuperäisvalmistajia, ja kaikkien valikoimista löytyy myös lukuisia muita tuoteryhmiä. Yhdessä nämä tuotemerkit tarjoavat alan parhaat kokonaisratkaisut tehokkaampaan toimimiseen korkealla.
 
Tutustu tuotteisiin Tuotteet-osiossa.
 
CT ja Beal kotisivut:
 
Lisätietona:
- CT kaikkien kuitutuotteiden maksimielinikä on 12 vuotta (=2 v varastointia + 10 v käyttöä). Tämän ansiosta saatte käytännössä aina täydet 10 vuotta maksimielinikää ottaessanne juuri hankitun tuotteen käyttöön, eikä aika ole vähentynyt, kuten useimmilla valmistajilla.
Climbing Technology logo

Ladattava Piko tarjoaa sekä erittäin suorituskykyisen valaistuksen, että uudenlaisen lämpimänsävyisen erillisen leveän lähivalokeilan, joka tarjoaa myös erinomaisen värierottelun. 

Kohdevalon valovirta ANSI FL1 standardin mukaisesti 1900 lumenia, ja akkuvaihtoehtoja niin niskassa kuin johdon päässäkin käytettäväksi Lupine -tyyliin lukuisia, kuten myös kypäräkiinnitysmahdollisuuksia. Voit myös valita mallin missä valaisun ohjaus tapahtuu Bluetooth kaukosäätimellä (valitse silloin Piko R-sarjalainen). Pitkille perinteille uskollisesti ja käyttäjien toiveet huomioiden kaikki aiempina vuosina Lupine valaisimiin hankkimasi akut sopivat myös uuteen Piko -valaisimeen. Myös väri- ja hajavalolinssejä ym. varusteita on saatavilla runsaasti, ja onnistuupa lisävarusteadapterin avulla myös mm. Lupine akun muuntaminen monikäyttöiseksi virtapankiksikin muihin käyttötarpeisiin.

Saatavissa heti toimitukseen. Tutustu tuotekortilla: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuote/i4150-202

 

Ulkotyötä tekevä altistuu auringon haitalliselle UV-säteilylle, joka on vakava terveysriski. Alkuperäisvalmistajien tyylikkäät uutuudet, BUFF® Professional Coolnet UV+ -tuubipäähine ja Bollé Safety Ness+ -suojalasit smoke-tummennuksella, takaavat turvallisen työskentelyn auringossa. Niiden tekniikka on suunniteltu palvelemaan kuumassa ja kosteassa sekä nopeastikin vaihtelevissa olosuhteissa.

Jälleen paljon uusia ja mielenkiintoisia ammattilaisvarusteita työn tekemiseksi tehokkaammaksi, turvallisemmaksi ja  miellyttävämmäksi. 

UUTTA vuodelle 2019 mm.
- GVS hengityssuojaimet (Käyttövalmiina toimitettavat erittäin kevyet ja matalaprofiiliset mallit)
- BUFF Professional päähineet (Kierrätetyistä vesipulloista valmistettu mallisto UPF aurinkosuojalla)
- BOLLÈ SAFETY silmiensuojaimet (Uudet huurtumattomat ja naarmuuntumattomat PLATINUM-mallit)
- BEAL putoamissuojaus
- TSL lumikengät

Esite saatavana sekä painettuna että .pdf:nä ja suositushinnat ovat mukana nopeuttamassa päätöksentekoa. Pääsääntöisesti kaikki kuvaston tuotteet ovat saatavissa yhden vuorokauden toimitusajalla kaikkialle Suomeen. Lukemisen iloa!

Työratkaisut 2019 kansikuva

Lataa uusi työkirja. Koko upeiden BUFF Professional työpäähineiden 150 tuotekoodin mallisto yksissä kansissa. Lisätietoa klikkaamalla otsikosta.

Bollé Safety työsuojalasien ja tarvikkeiden koko 2019 mallisto yksissä kansissa. Lue lisää klikkaamalla...

Tutustu uudenlaiseen kevyempään, matalaprofiilisempaan, tehokkaampaan ja ergonomisempaan hengityssuojaukseen. Lue lisää...

GVS kuvastokansi

Beal Professional työköysien ja muiden ammattikäyttöön suunniteltujen varusteiden kattava esite esittelee koko 2019 malliston yksissä kansissa. Runsaasti uutuuksia. Lue lisää...

Sivut

Tilaa syöte Teollisuus RSS